Baby Shower

Dostali jste pozvání na baby shower a nevíte co a jak? Nebo se chystáte baby shower pořádat a nevíte co vše je potřeba? To vůbec nevadí! V tomto článku vám přiblížíme co baby shower znamená a co od toho můžete očekávat.

Oslava baby shower

Nejedná se o žádnou sprchu miminka, jak by z doslovného překladu se mohlo zdát, ale o těhotenský večírek pro maminku a její očekávané miminko. Baby Shower se pořádá přibližně měsíc před termínem narození miminka. Dá se říct, že se jedná o takovou dámskou jízdu, protože budoucí tatínek obvykle pozvánku neobdrží. Pozvání dostanou babičky, tetičky, kamarádky atd. Kořeny těhotenského večírku sahají do USA, kde se těší poměrně velké popularitě. V posledních letech se baby shower uchytil i u nás a získal si poměrně značnou oblibu. 

Co připravit, když baby shower pořádáte?

Baby shower obvykle probíhá v doma u nastávající maminky, nebo u některé příbuzné. Navrhnout můžete také piknik na čerstvém vzduchu nebo posezení v kavárně či restauraci. Vše záleží na přání těhotné maminky. Nicméně je zde třeba myslet i na odvoz budoucí maminky. U výzdoby nešetřete s balonky, konfetami atd. Nesmí chybět nealko bar a občerstvení např. toasty, koláčky, perníčky, zákusky a dezerty. Nezapomeňte na dort!

Baby shower

Jaký dárek koupit na baby shower?

Jestli si nevíte rady s dárkem na baby shower, tak vám poradíme buď nějaký dárkový koš nebo plenkový dort. V dárkovém koši najdete spoustu krásných a užitečných věcí, které se budou novopečeným rodičům hodit. Jedná se také o poměrně velký dárek, takže s ním bezpochyby uděláte dojem. Doporučit vám můžeme například náš Dárkový vzpomínkový koš. Koš je ve 3 barevných provedení, a to v modré, růžové a šedé. Z plenkových dortů vám doporučujeme Třípatrový plenkový dort Květy, který se skládá z 50 ks Plenek KOLORKY DAY velikost S (3-6kg) a jemných papuček Happy Horse. 

Dárek pro miminko

Pro další článek k baby shower klikněte zde.