Dárek k narození dítěte 2021

Narodilo se miminko někomu v rodině nebo kamarádce a vy nyní přemýšlíte jaký dárek k narození dítěte by mamince udělal radost a také abyste byli originální a váš dárek nezapadl mezi ostatními dárky. Možností je nepřeberné množství a tak záleží jen na vás, jaký dárek vyberete.

Plenkový dort růžová - krásný dárek k narození dítěte

Jedním z nejpraktičtějších dárku je bezpochyby plenkový dort. Plenek totiž není nikdy dost a v prvních měsících to rodičům výrazně zatíží rodinný rozpočet tak jim tímto dárkem můžete pomoci a máte jistotu, že dárek zužitkují.

Dárkový koš pro mimnko modrý - skvělý dárek k narození dítěte

Pokud již víte jméno miminka je velmi osobní dárek s vyšitým jménem miminka. Výšivku můžete mít na bryndáčku, župánku, ručníku, na plence a dalších látkových produktech. Tyto výšivky si maminka určitě uschová jako památku na to malé miminko.

Dárkový koš pro miminko růžový - skvělý dárek k narození dítěte

Jako další originální dárek můžete zvolit dárkový koš pro miminko, kde si sami zvolíte, co v něm chcete mít. Tady záleží jen na vašem vkusu a rozpočtu.  V krásném dárkovém balení s věnováním a gratulačním textem můžete předat mamince osobně anebo jí ho zašlete přímo domů.

Kousátko - Dárek k narození dítěte

V neposlední řadě je určitě vhodné kousátko, ať ho má maminka připravené až miminku začnou růst zoubky. Pro více informací ohledně dárku k narození dítěte navštivte náš web!