Dárky, které můžete vyrobit pro Vaše miminko

Jste ve třetím trimestru těhotenství a připadá vám, že vám čas neutíká? Jste již na mateřské dovolené a nevíte, co dělat s volným časem, který máte k dispozici? Nebo chcete darovat známým speciální dárek k narození miminka?

Zde jsou některé příklady výtvorů, které můžete vyrobit a darovat jedinečný a originální dárek k narození miminka. Kreativitě se meze nekladou!

1 - Pletení

Pletení je ideální činností při těhotenství. Pokud již umíte základy, můžete se bavit tím, že navrhnete  svetříčky, čepičky  i botičky pro vaše budoucí miminko. Pokud stále nevíte, jak plést, jsou na internetu tutoriály, se kterými se můžete brzy naučit základy. Doporučujeme vám začít s jednoduchou přikrývkou: ta je ideální pro začátek a zabaví vás na dlouhou dobu a nemusíte být expertem.

Pletení

2 - Origami

Tato legendární japonská technika skládání papíru vám umožní hrát a bavit se bez strachu z plýtvání penězi. Můžete do dětského pokoje připravit různé výtvory: labutě, hvězdy, srdce a jiné. Skládání je velmi tvořivá a uklidňující činnost. 

3 - Dětské album

Pokud ráda stříháte a lepíte, můžete ozdobit album fotografií, nebo si jej můžete svázat sama. Určitě si budete chtít navždy udržet vzpomínky na své těhotenství, jako je fotografie ultrazvukového vyšetření, nebo datum, kdy jste poprvé pocítili pohyby miminka. A když se narodí vaše dítě, můžete do svého alba uložit první dojem z jeho malé nožky, náramek, který měl v porodnici, první fotografii atd.

4 - Štítek se jménem miminka

Pokud jste umělecky nadaná, dobrý nápad je malovat a ozdobit štítek se jménem, které jste si vybrali pro své miminko. Můžete si jej vzít do porodní tašky a pak pověsit na postýlku a všichni hosté, kteří přijdou si jej všimnou a budou vědět, jak se vaše miminko jmenuje. Později, jej můžete použít v dětském pokojíčku.

5 - Vaše první hračky

Nemusíte být švadlena nebo řemeslnice, abyste vyrobila něco pro vaše miminko. Pokud například našijete zvonečky na ponožky, budete mít vynikající chrastítko, které bude dítě milovat. Můžete také udělat jednoduché maňásky nebo chrastítka. Kreativitě se meze nekladou!

Ať se rozhodnete udělat cokoliv, bude to určitě krásné a až vám miminko vyroste, bude to pro něj pokladem a svědectvím lásky a trpělivosti, které jste měla, když jste na něj čekala.

V Bebé de París jsme pro vás připravili tento krásný Dárkový vzpomínkový koš , který obsahuje vše, co potřebujete, abyste si uchovala své vzpomínky. Tento a další dárky k narození dítěte naleznete na našem webu. Posíláme vám ho do 24 hodin od objednání!

Jestliže chcete kouknout na další tipy na originální dárek k dítěte, tak klikněte zde!