Tip na dárek pro maminku od novopečeného tatínka

Tatínkové, haló! Valentýn je tady.

Tento svátek, který k nám doplul po Atlantickém oceánu od našich zaoceánských krajanů je tu co by dup. A my máme dvě možnosti, jak s tímto svátkem naložit. Můžeme ho začít ignorovat, že se nás přece tento Americký svátek vůbec netýká a dál bojkotovat tento komerční svátek. A nebo… (a to je ta správná odpověď) se podíváme po nějakém dárku pro maminku a pro naše drahé nejmenší. Dárek pro maminku není nikdy krok vedle. Dárky, které zahřejí u srdce nemusí být přece hned ze zlata, stříbra nebo dvanácti karátového diamantu, … i když ani takové dárky nemusejí být na škodu.

Dárková sada pro miminko

Zlatá střední cesta je dlážděna praktičností a vkusem. Co může znamenat víc, než když obdarujete svou nejmenší ratolest. Nepodceňte mateřskou lásku matky ke svému dítěti. Nic nevykouzlí úsměv na tváří víc, než radost malého dítěte z nové hračky pro miminka, oblečení a nebo třeba dárkový koš či vintage box, do kterého pak můžete umístit ostatní výbavičku nebo hračky pro miminko, které již doma máte.

Výbava pro miminko patří mezi nejčastější dárky, které novopečené maminky dostávají od svých nejbližších. Tak se připojte i Vy, tatínku. Výbavička pro miminko už u nás na Vás čeká, stačí si vybrat. Poslední dobou rostou v oblibě plenkové dorty, dort po kterém Vás určitě nebudou bolet zuby. Dort je vyroben z vtipně na sobě naskládaných plenek a dalších praktických věcí, které potěší i najdou své místo ve Vaší výbavě. Doby, kdy látkové pleny zabíraly doma místo a chudák maminka se s plenami musela prát pořád a pořád dokola jsou dávno pryč.

Dárková sada pro miminko

Dárek pro miminko je tou správnou volbou, ať jde o dar od novopečeného tatínka, prarodiče a nebo starostlivou tetu se strýčkem.
Vykouzlí nejeden úsměv na tváři a novopečené  mamince ušetří spoustu práce.