Dárek pro miminko k prvním vánocům

Tyto vánoce budou nezapomenutelné! Poprvé oslavíte vánoce s vašim miminkem a zažijete tuto jedinečnou atmosféru společně. A už se určitě těšíte na dárečky pod stromečkem. A co přinese ježíšek vašemu miminku? Rádi byste našli pod stromečkem něco originálního a jedinečného? Máme pro vás pár tipů z našeho katalogu, které můžou doplnit vaši kolekci dárků.

Dárkový košík s nádobím

Tento dárkový koš obsahuje praktický kufřík s rukojetí, sadu příboru pro miminko: lžíce, vidlička a nůž, hrníček se dvěmi oušky a s roztomilým obrázkem myšky, misku a plytký talířek v bílé barvě se šedým lemováním a bílými puntíky a také bryndáček s možnosti vyšití jména miminka a plyšového medvídka.

Kousátko Nicky

Nicky je víc než jen měkké a lehké kousátko pro nejmenší, je také nejlepším kamarádem miminka. Nicky doprovází Vaše dítě po celý den, ať už jste na procházce nebo při jídle, ale hlavně aby miminko klidně spinkalo a necítilo se v postýlce samo. 

Bavlněná osuška se jménem miminka

Krásná osuška ze 100% bavlny ideální k osušení a zabalení miminka po koupání. Můžete si vybrat osušku s modrou, růžovou nebo šedou výšivkou. A s vyšitým jménem miminka bude tento kousek jedinečný.

Vlněné boxy na hračky

A kam dáme všechny ty hračky, které nám přinesl jěžíšek? Doporučujeme sady tří krásných vlněných boxů, buď kulatých s víkem nebo hranatých bez víka. A nyní už jen vybrat si barvu.