Originální dárek se jménem miminka

Oslavit narození dítěte je vždy zvláštní příležitost. Najít ideální dárek k narození miminka není snadné. Darovatkoš s výbavičkou, dětskou kosmetikou nebo snad plenkový dort?

Protože víme, že hledání dokonalého dárku pro novorozence není snadný úkol. Nejenže je nutné brát v úvahu roční období, ve kterém se dítě narodí, ale také vkus rodičů a to, co by tak asi rodiče mohli potřebovat.

Upravit si dárek jménem miminka určitě rodiče mile překvapí. Ono totiž jméno je prvním dárkem, který rodiče svým dětem dají, a ve většině případů jej velmi dlouho vybírají.

Naše dárkové koše a výbavičky jsou praktické a zároveň elegantní řešení. Je to dar, který si můžete nechat přizpůsobit ať už vyšitím jména miminka, tak například vlastním blahopřáním. Je to skvělá volba dárku také pro dvojčata, kde si můžete přizpůsobit složení výbavy pro každé miminko zvlášť.

Dárkový koš pro dvojčata

Jak dítě časem poroste, tak začne rozpoznávat své jméno buď na župánku, osušce, Doudou králíčkovi nebo také na tričku od oblíbeného medvídka. Častokrát je pro ně těžké se s takovými věci rozloučit a samozřejmě si pamatují, kdo jim tento oblíbený dárek dal. Nebude se ho chtít vzdát, a protože nese její či jeho jméno, tak si jej bude chtít nechat na památku.

Tak na jaké dárečky lze tedy vyšít jméno miminka? Níže jsou uvedeny některé jedinečné a elegantní dárky pro miminka od značky Bebé de París.

Ideální dárek pro děti, aby mohly spát jako andílci. Výbava obsahuje také pyžamko s hvězdičkami, sadu do dětské postýlky, DouDou králíčka s vyšitým jménem miminka a plyšového medvídka.

Překvapte tímto velmi originálním dárkem pro novorozence. Kromě župánku s vyšitým jménem miminka obsahuje také dětské barevné body, kosmetickou taštičku, bavlněnou osušku, obal na plenky a plyšového medvídka, na kterého je také možno vyšít jméno miminka. Nakonec celá výbava je naaranžována v jedinečném vintage boxu.

Velmi vkusný a praktický dárek. Dárkový koš v modré, šedé, nebo růžové barvě obsahuje pyžamko, dětský bryndáček s vyšitým jménem miminka, dětskou láhev, obal na láhev se suchým zipem, obal na plenky na zavazování, pouzdro na dudlík, plyšového medvídka a originální vintage box.

Věříme, že jsme vám dali užitečné nápady a že nyní máte jasnější představu, jak překvapit budoucí rodiče nápaditým a užitečným dárkem. Jestliže chcete kouknout na další tipy a rady tak můžete pokračovat v tomto článku.