Jaký dárek pro miminko vybrat?

Dnes jsme si pro vás představili pár nových tipů na dárky pro miminka! Víme, že možností co darovat miminku je nepřehledné množství, tak jsme vám to chtěli usnadnit a sepsat pár užitečných tipů.

Výbavička pro miminko

Jako 1. tip vám představíme dárkový koš pro miminko. Tato volba je vhodná pokud nevíte co přesně by se miminku hodilo a pokud nechcete sama vymýšlet nějaké složité dárky. V dárkovém koši je totiž vše důležité pro miminko už předpřipravené. Najdete tam různé kousky oblečení, doplňku a třeba i hraček. Takový dárkový koš je také poměrně rozměrný dárek, takže s ním bezpochyby uděláte dojem. Třeba naše dárkové košíky v bebedeparis.cz balíme ještě do celofánu a zdobíme stuhou, takže celkový dojem je vážně úžasný! Jestli máte zájem, tak se můžete na nějaké naše dárkové koše kliknutím zde podívat. 

Plenkové dorty

Třípatrový plenkový dort růžový s papučkami

2. tip jsou plenkové dorty. Dorty z plenek u nás zná snad už každý. Dá se i říci, že se staly fenoménem oslav narození miminka. Ještě aby ne! Jedná se přeci o velmi vkusný a zároveň praktický dárek pro miminko. Třeba u nás na webu děláme neustále nové a nové plenkové dorty jako třeba na obrázku výše. Na naše plenkové dorty využíváme pleny od značky KOLORKY velikosti S (3-6 kg). Dorty máme v různých barevných variantách a stejně jako ostatní dárky pro miminka, tak i plenkové dorty balíme do celofánu a zdobíme stuhou. Nabídku plenkových dortů naleznete kliknutím zde. 

Set na otisky nožiček či ručiček

V případě, že chcete darovat něco drobnějšího nebo speciálnějšího, tak vám můžeme doporučit náš 3. a zároveň poslední tip, který najdete v rubrice dárků pro miminka a kde najdete spoustu tipů na jedinečný dárek pro miminko jako například otisky nožiček či ručiček co můžete vidět na obrázku výše. S touto sadou budete moci otisknout nožičky či ručičky miminka do speciální hmoty. Vybrat si můžete z modré, růžové a šedé varianty. Dále zde najdete další jedinečné dárky jako třeba župánek pro miminko nebo kousátko Nickyho!

Kdybyste si stále nevěděli rady a potřebovali poradit, tak se na nás neváhejte obrátit prostřednictvím chatu na našem webu 🙂