Dort k plenek - červenec 2022

Máme tedy léto a my bychom vám rádi představili naši další novinku, a to plenkový dort s dečkou! Tento dort z plenek jsme již měli v nabídce, ale nyní jej sestavujeme  z dvojité dečky Minky. Dečka je krásná a jemná zároveň. Z jedné strany je MINKY s vysokou gramáží 380 g/m2 a z druhé zase Minky 🙂 a zase ve stejné barvě. Deka je k kraji podruhé prošita po celém obvodu a také díky tomu se nijak nekrčí a nemuchlá. Krásně drží tvar, je hřejivá a velmi příjemně se pod ní spí. Určitě si ji oblíbíte! 

Tento dort z plenek máme ve třech barevných variantách: růžová, modrá a bílá. Každý dort z plenek připravujeme zvlášť, a to až jak dostaneme objednávku a proto je každý kousek originál. Deku můžete použít v kočárku, postýlce, doma či venku. Slouží k celoročnímu použítí. Na šířku má 75 cm a na délku 100 cm. Deka je vyrobená z materiálu s certifikací „Oeko-Tex Standard 100“ pro děti do 3 let.

V dortu z plenek dále najdete 15 ks plenek KOLORKY DAY velikosti S. Tyto plenky mají pružný pas, super absorpční jádro a prodyšný materiál, který udržuje pokožku dítěte suchou až 12 hodin a také zabraňuje podráždění. KOLORKY jsou ekologické, jelikož se vyrábějí z přírodních a obnovitelných materiálů, neobsahují chlor, ftaláty, latex ani parfémy, takže nedráždí citlivou dětskou pokožku a nevyvolávají alergie.

Tak jako každý dort z plenek, tak i tento zasíláme jako dárkové balení. Přidáme vám k němu krásnou osobní kartičku ve tvaru medailonu se jménem miminka a blahopřání s Vámi vytvořeným osobním věnováním šťastným rodičům. Při objednávce nad 1 800 Kč máte dopravu zdarma! Jestliže budete potřebovat s něcím poradit, tak neváhejte a napište nám na chat! 🙂