Dort z plenek - jaro 2022

Máme tu jaro a my bychom vám rádi představili naše jedinečné dorty z plenek! Jestliže hledáte nějaký vhodný dárek pro miminko, tak dort z plenek je trefou do černého. Je to totiž jak pěkný, tak praktický dárek. Novopečení rodiče jej bezpochyby ocení.

Třípatrový plenkový dort - růžový

Jako první vám představíme náš třípatrový plenkový dort Květy. Tento dort se skládá z 50 ks plenek od značky Kolorky. Dále zde najdete pohodlné papučky od značky Happy Horse. Dort z plenek vám krásně zabalíme do celofánu, ozdobíme stuhou a přidáme uvítací kartičku se jménem miminka. 

Další z našich dortů je třípatrový plenkový dort Šťastné vzpomínky. Tento dort z plenek se skládá z 60 ks plen od značky Kolorky. Dále se skládá z dárkové vzpomínkové sady pro miminko Slůně nebo Králíček. 

Pětipatrový plenkový dort Max

A jako poslední dort vám představujeme zároveň i náš největší dort z plenek a to pětipatrový dort Max! Dort se skládá z 120 ks plenek! Dále na něm najdete originální bryndáček s příchytkou na dudlík. 

Na všechny naše dorty používáme plenky KOLORKY DAY velikosti S (3-6 kg). KOLORKY jsou ekologické, jelikož se vyrábějí z přírodních a obnovitelných materiálů, neobsahují chlor, ftaláty, latex ani parfémy, takže nedráždí citlivou dětskou pokožku a nevyvolávají alergie. Naopak před vznikem opruzenin chrání dětskou pokožku proužky z přírodní Aloe vera.  Zároveň jsou KOLORKY DAY rozložitelné ze 73-77 %!

Pro další dorty z plenek klikněte zde.