Ekologické plenkové dorty pro miminka

Ahoj! Dnes bychom vám rádi představili náš plenkový dort s ekologickými plenkami. Ano, ano, čtete správně … Ekologické pleny! Trápí nás, když vidíme, jak naše planeta ztrácí jas a lesk, protože ji dostatečně nerespektujeme. Takže pokud můžeme něčím pomoci životnímu prostředí, co je lepší než používání ekologických materiálů!

Plenkový dort

Tyto BioBaby ekologické plenky v našich plenkových dortech obsahují největší množství biologicky rozložitelných materiálů, pomáhají eliminovat nejproblematičtější látky po jejich likvidaci, takže nepoškozují planetu a chrání budoucí zdroje pro naše děti.

Chrání životní prostředí použitím materiálů přírodního a hypoalergenního původu a samozřejmě respektují citlivou pokožku dítěte. Při výrobě BioBaby plenek bylo myšleno na vše, nejen navrhnutí plenek při nejlepší znalosti anatomie dítěte, ale také pro svoji recepturu, která obsahuje 100% přírodních éterických olejů, jako jsou ylang-ylang, heřmánek, pelargónie nebo levandule.
Pokud by toto nestačilo jako důkaz že se BioBaby pleny starají o budoucnost našich dětí, řeknu vám ještě další dva důležité důvody:

– Absorpce: obsahují přírodní high-tech absorpční jádro s absorpcí v délce až 12 hodin, pro bezpečnost a klid vašeho dítěte ve dne i v noci.

– Komfort: její měkký pas a elastické popruhy se přirozeně přizpůsobí tělu dítěte, protože jsou navrženy na základě anatomie kojenců.

Věděli jste…?

– Normální jednorázové plenky jsou vyrobeny z materiálů jako jsou plasty, celulóza nebo materiály pocházející z ropy a jiných chemikálií, jejichž rozpad trvá až 500 let. Pro jedno dítě můžete použít až 4 000 ks plenek. Nyní vynásobte toto číslo pro každé dítě na planetě. 🙁
– Výroba jednorázových plenek vyžaduje vysokou spotřebu vody, neobnovitelnou energii a použití surovin ze stromů.
 Bebé de París jsme si jisti, že zítra budou naše malá gesta, kdy respektujeme přírodu, náš domov, přispívat k budoucnosti těch, které milujeme: našich dětí.