Jak vybrat dárek pro miminko?

Někdo z vašich blízkých se stal rodičem a vy teď hledáte inspiraci jaký dárek pro miminko darovat? Níže vám představíme pár zaručených tipů, se kterými ohromíte!

Dárek pro miminko

Jako 1. tip na dárek pro miminko vám představujeme naši jedinečnou vzpomínkovou výbavičku pro miminko. V toto výbavičce najdete:  sadu pro otisky nožiček či ručiček miminka Srdíčko, plyšového medvídka o velikosti 42 cm, jemného Doudou králíčka a dětský bryndáček.

 

Sada na otisky Srdíčko se skládá z: alba na 20 fotografií velikosti 10x15cm, speciální hmoty pro vytvoření otisků nožiček miminka nebo jeho ručiček, ve skutečném tvaru a velikosti. 

Dále má sada na přední straně krabičky speciální místo, kam budete moci vepsat jméno dítěte, místo a čas narození a jméno tatínka a maminky.

Druhý tip v pořadí na dárek pro miminko  je náš třípatrový plenkový dort Srdce. 

Najdete v něm 60 kusů plenek Kolorky Day velikosti S (3 – 6 kg), které se rodičům budou bezpochyby hodit. Kolorky mají elastické nastavení a mají skvělou prodyšnost.

Dále plenky splňují FSC certifikaci, která zaručuje, že dřevo, které se používá na výrobu buničiny a papíru, pochází z šetrně obhospodařovaných lesů a  jsou ze 73-77 % rozložitelné .

Dále v dortu naleznete bačkůrky s medvídkem a  chrastítko se srdíčkem

Třetí a zároveň dnešní poslední tip na dárek pro miminko je náš dětský muchláček Králíček,který je vyroben z hebkého materiálu a je jedním z prvních kamarádu miminka od narození. Dodává dětem pocit bezpečí v postýlce i v kočárku. Děti uklidňuje, když si před spaním mohou svého malého kamaráda muchlat ve svých ručkách, nebo cumlat.

Všechny naše dárky vám dárkově zabalíme do celofánu, ozdobíme stuhou a přidáme uvítací kartičku se jménem miminka a blahopřání. Pro další tipy na dárek pro miminko klikněte zde.