Jaké kousátko je nejlepší?

Kousátka pro děti jsou hned po dudlíku další nedílnou součásti výbavičky pro miminko. Není to jen skvělá hračka, která je zabaví a rozvíjí další smysly miminka, zároveň pomáhají masírovat dásně a ulevují jim při růstu prvních zoubků. Kousátka motivují děti k pozdějším používání zubních kartáčků.

Když dítěti rostou první zoubky je to pro něj velmi bolestivé a frustrující a proto jsou zde kousátka, které tuto bolest zmírňují. Existují kousátka všeho druhu, která jsou vyrobená z různých materiálů, tvarů a barev. Jenže které je z nich nejlepší?

Je tedy velmi matoucí vybrat ten nejlepší model, aby vašemu dítěti vyhovovalo a bylo také bezpečné. 

Pokud se chcete dozvědět více o dárcích pro miminka a novorozence a konkrétně o dětských kousátcích, jste na správném místě, protože jsme tento malý příspěvek vytvořili, abychom vyjasnili vaše pochybnosti.

Kousátko Nicky

Na co jsou dětská kousátka?

Když miminko dosáhne cca 6 měsíců, jeho první zoubky se začnou prořezávat na povrch. V tomto procesu jsou dásně citlivé a způsobují bolest, nadměrné slinění, podráždění a neustálý pláč.

Určitě si děláte starosti, ale je to úplně normální. Skvělá věc je, že existují produkty, jako jsou dětská kousátka, které uklidňují stálou potřebu kousat, zmírňují bolest rostoucích zoubků a zánět dásní.

Také si s nimi může dítě užít spoustu legrace, protože některá kousátka jsou hračky, které vaše dítě může použít kdykoliv budete chtít.

Jak zjistit, které kousátko je nejlepší pro vaše dítě?

Existuje mnoho faktorů, dle kterých můžete vybrat ideální kousátko, ale nejdůležitější je ověřit si, zda je vyrobeno z netoxických materiálů. Také byste se měli kouknout na velikost a hmotnost, aby nebylo pro miminko příliš těžké.

Kouskátko Nicky

Kousátko Nicky je model kousátka, které je vyrobeno z přírodního kaučuku a netoxických barev, takže ho vaše dítě může používat bez obav. 

Figurka čápa z něj dělá vynikající hračku pro děti, a tak po skončení kousání si může vaše dítě hrát klidně se svým starým známým kousátkem. Je doporučován pediatry a je to model, který stimuluje smysly.

Kojenecké kousátko Nicky je dodáváno s krabičkou ve tvaru cestovní tašky a obsahuje velmi zvláštní příslušenství: cestovní pas. V tomto pasu můžete napsat všechna důležitá fakta o dítěti, jako je den jeho první koupele, jeho první sestřih, mimo jiné skvělé vzpomínky, které stojí za to si zachovat. Také vám umožní sledovat věk a hmotnost dítěte, abyste věděli, že je vše v pořádku.

Kousátko Nicky má zvláštní tvar: 18 x 5 x 8 cm, zatímco pas měří 15 x 10 centimetrů.

Kojenecká kousátka jsou předměty, které by všichni rodiče měli mít k úlevě od bolesti a podporovat růst prvních zoubků svého dítěte. Výběr toho nejlepšího závisí na vlastnostech a potřebách vašeho dítěte, proto je velmi důležité provést předchozí šetření.

Jedním z nejlepších dětských zubařů je dětské kousátko Nicky, protože má několik funkcí, díky nimž je produktem dobré kvality a také zábavnou hračkou. Je zdravý, bezpečný, velmi barevný, pěkně voní a snadno se čistí a odborníci jej také doporučují.