Jaký dát dárek k narození dítěte?

Určitě si spousta z vás klade otázku: jaký mám přinést dárek k narození dítěte? V dnešní době je obtížné najít, jaký dárek by mohl být užitečný a zároveň i originální. Níže jsme pro vás připravili pár tipů, které by mohli pomoci při výběru dárku k narození dítěte. Tak pojďme na to!

Tímto dárkem určitě potěšíte! Plenkové dorty jsou originálním dárkem k narození dítěte nebo třeba na baby shower. Mnoho lidí si může myslet, že to není zrovna vhodný dar k narození dítěte, ale plenky jsou něco, co miminko bude používat každý den, a to po hodně dlouhou dobu. Jelikož plenky nejsou zrovna nejlevnější záležitost a rodiče za ně po celou dobu co je miminko bude používat, utratí plno peněz, tak proč jim trochu nepomoct?

Plenky můžete darovat například v kytici nebo dortu, a jestliže chcete něco extra, tak můžete darovat plenkový dort ve tvaru motorkáře.

Plenkový dort motorkář

Darovat miminku oblečení je praktický dárek, protože oblečení není nikdy dost! Ujistěte se, že je z měkké tkaniny, nejlépe bavlny a že je hypoalergenní, aby při nošení nezpůsobilo dítěti problémy. Na výběr máte spoustu možností, ať už od bodyček, overalů, bundiček, ponožek a jestli chcete být originální, tak můžete dítěti pořídit župánek, kde mu necháte vyšít jméno a tím bude váš dárek pro narozené dítě nezapomenutelný!

Lahvičky se vždycky hodí. Třeba až bude maminka kromě kojení i přikrmovat, tak bude potřebovat spoustu lahviček. Jelikož existuje spoustu typů, tak vám doporučujeme si pozorně prostudovat, které jsou nejlépe hodnoceny, popřípadě pořídit nějakou kompletní sadu. Jestliže hledáte další tipy a rady na dárek k narození chlapečka či holčičky, tak klikněte zde.