Jaký dárek vybrat pro miminko?

Pokud jste byli pozváni na baby shower tedy na oslavu před narozením miminka, jste určitě důležitou osobou pro budoucí rodiče, a proto budete i pro miminko, takže si nenechte ujít příležitost dát jim dárek, který budou skutečně potřebovat.
Existují dary, které rodiče opravdu ocení v okamžiku, kdy si uvědomí jeho skvělý užitek, postupujte podle našich rad a budete vědět, co dát jako dárek pro miminko.

Obsah

Plenkové dorty pro miminko

Plenkový dort se stal jedním z nejžádanějších dárků pro novorozence. Darovat plenky je velmi originální a praktický dárek. Plenky jsou něco, co malé děti používají každý den alespoň po první rok svého života a proto to novopečení rodiče určitě ocení. Navíc plenkové dorty obsahují nejen plenky, ale i měkké plyšáky, bodýčka či bryndáčky na které je možné vyšít jméno miminka.
Pěkný způsob, jak darovat plenky, je ve formě kytice květin nebo dortu.
Na trhu již existuje mnoho obchodů s dětským zbožím, kde pro vás připraví dětské plenky tak, jak si budete přát. Když to uvidíte, nebudete tomu věřit!

Kousátko

Kousátko rozhodně nesmí ve výbavičce pro novorozence chybět. Miminko se s ním zabaví a bude si pěkně hrát a v období, kdy se mu začnou prořezávat první zoubky uleví mu od bolesti a pomůže mu masírovat oteklé a podrážděné dásně. Vybírat můžete z nepřeberného množství barev, tvarů a materiálu. Doporučujeme kousátka z přírodních materiálů, jako je kaučuk, ve tvaru dobře uchopitelném pro miminko a v pestrých barvách, které miminko svými barvami upoutá a rozveselí.

Dětské kousátko Nicky

Dětské povlečení

Mít pěkně povlečenou a čistou postýlku připravenou na příchod miminka je velmi důležité. Ujistěte se, že je povlečení z měkké tkaniny, nejlépe bavlny a je hypoalergenní, aby při jejím používání nedošlo k problémům. Na výběr máte spoustu vzorů a barevných odstínů, tak popusťte uzdu své fantazii.

Sada nádobí pro miminko

A nezapomínejme na společné stolování, kdy i náš nejmenší strávník bude s námi společně stolovat a bude chtít papat sám, proto je důležité, aby měl vlastní sadu nerozbitného nádobí ozdobenou barevnými motivy a příbor bez ostrých hran, aby se neporanil. Jedná se o další perfektní dárek, který sice nebude používat od prvního dne, ale v okamžiku, kdy dítě začne jíst pevná jídla, nepřestane jej používat. Tyto sady bývají v pěkných dětských designech, obvykle včetně lžičky, vidličky, hlubokého a mělkého talíře a misky. Většina bývá vyrobená z plastu, ale mnohé bývají také z tvrzeného skla.