Plenkový dort pro miminko - podzim 2021

Už je tu podzim a my máme pro Vás připravené další plenkové dorty pro miminko! Plenkový dort je jedinečným a zároveň praktickým dárkem pro miminko, který novopečení rodiče určitě ocení. Plenek budou potřebovat pořádnou zásobu, tak proč jim s tím nepomoct? 

Plenkový dort medvídek motorkář

Každý náš dort z plenek připravujeme vlastnoručně s maximální péčí. Nově na všechny dorty používáme plenky od značky KOLORKY.Tyto plenky jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných materiálu. Dále také neobsahují žádné látky, které by dráždily pokožku miminka či vyvolávaly alergie. Navíc díky proužkům z Aloe Vera chrání miminko před opruzeninami!

Pojďme se tedy podívat na naše plenkové dorty:

Jako první dort z plenek Vám představíme plenkový dort s ranečkem. Jedná se o menší a cenově dostupný dárek pro miminko. Skládá se z 25 ks plenek velikosti S a pouzdra na dudlík. Pokud hledáte dárek pro holčičku, tak u nás na webu můžete jej najít i v růžovém provedení!

Dále Vám představíme třípatrový plenkový dort srdce! Je to jeden z našich nových třípatrových plenkových dortů a je perfektním dárkem pro miminko. Najdete v něm 60 kusů plenek Kolorky Day velikosti S (3 – 6 kg), které se rodičům budou bezpochyby hodit. Dále v dortu najdete bačkůrky s medvídkem a chrastítko se srdíčkem!

A samozřejmě to nejlepší Vám představíme nakonec, a to náš pětipatrový plenkový dort Max!

Pětipatrový plenkový dort je největším z našich dortů z plenek. Jedná se o krásný a originální dárek pro miminko, kterým potěšíte maminku a tatínka! Skládá se z 120 ks plenek KOLORKY DAY velikost S (3-6kg) a bryndáčku s příchytkou na dudlík!

Věřím, že se Vám naše plenkové dorty alespoň trochu líbí a v případě, že byste chtěli prozkoumat další dárky pro miminka, tak klikněte zde.