Přivolávač andělů, co to je a k čemu slouží?

Nožičky od miminka

Je pravděpodobné, že jste slyšeli o přivolávači andělů, ale nevíte, co to je? Přinášíme vám tedy vše potřebné, aby od nynějška byli andělé i s vámi.

Přivolávač andělů je malý, ale krásný šperk používaný jako ochranný amulet po mnoho let v různých částech světa. Přivolávač andělů má tvar koule, která má uvnitř menší kuličku, která při pohybu vydává velmi zvláštní, jemný a harmonický zvuk. Vnější koule může a nemusí mít hladký povrch, zatímco uvnitř je kulička hladká.

Tento krásný amulet má za úkol chránit a zajistit bezpečí osoby, která jej vlastní. Je to osobní amulet a nemůže jej použít někdo jiný. Obvykle se nosí na krku, jako náhrdelník nebo jako náramek. Také mnoho lidí jej obvykle umisťuje na dveře domů nebo na okraj postýlek svých miminek.

Přivolávač andělů je vyroben z kovu. Často je postříbřen. Přestože je dražší, stále jsou nejprodávanější. Při zpracování jsou do vnitřní části vloženy malé zvonečky. Mohou to být fragmenty kovu nebo skla. Myšlenka je taková, že při pohybu se vytváří tření a tím vzniká jemný a harmonický zvuk s velmi nízkou frekvencí, kterou lidé, kteří jsou poblíž, mnohdy ani nepostřehnou.

Přivolávač andělů a těhotenství

V mnoha kulturách byly od dávných dob používány těhotnými ženami. Má se za to, že jeho použití poskytuje ochranu jak matce, tak dítěti, a tak dokáže udržet všechny nemoci stranou a umožňuje dítěti zdravý růst.

Přivolávače andělů v různých kulturách používají těhotné ženy od 16. týdne, což je přibližná doba, kdy máma začíná cítit, jak se její miminko pohybuje.

Přívěsek by měl být umístěn na úrovni pupku. Proto tedy musí být použit řetízek přibližně 60 cm dlouhý. Myšlenka je taková, že amulet je co nejblíže k dítěti, aby poskytoval dostatečnou ochranu.

Říká se také, že harmonický zvuk přivolávače dokáže miminko uklidnit, a po narození dítě dokáže tento zvuk rozpoznat, což pak pomáhá k rychlejšímu uvolnění a uspání.

V době narození, máma a miminko přestávají být jedním, takže se maminka musí rozhodnout, kdo si amulet ponechá, jestli ona nebo její dítě.

Těhotná žena a přivolávač andělů

Historie přivolávačů andělů

Legendy praví, že před dávnými časy lidé žili se svými andělskými strážci. Ti byli zodpovědní za ochranu lidí a zajišťovali jejich bezpečnost. Jednoho dne se andělé a lidé museli oddělit a andělé odletěli na vzdálené místo.

Andělé nechtěli lidi opustit, a tak se rozhodli vytvořit malou kouli, která produkovala velmi harmonický a jemný zvuk, který se jim velmi líbí. Vysvětlili lidem, že když je budou potřebovat, tak musí amulet použít a andělé je přijdou ochránit, tak jako vždy. Podle víry má tedy každý člověk svého strážného anděla a každá koule vydává speciální zvuk, který rozpozná pouze jeho anděl. Z tohoto důvodu je každý amulet určen pro jednu osobu a neměl by ho nosit nikdo jiný.

Pokud vás zajímá, kde najít přivolávač andělu, tak vám to usnadníme! V Bebé de París najdete krásný přivolávač andělů s otiskem dětských chodidel, řetízek měří 60 cm a je zabalen v jedinečné šperkovnici.

Přivolávač andělů

Přivolávač andělů je aktuálně vyprodán, ale věříme, že když navštivte naši webovou stránku www.bebedeparis.cz, tak najdete plno dalších krásných dárků pro miminko!