Sada na otisky nožiček miminka: Originální a nezapomenutelný dárek

Život je kouzelný. Narození miminka je jeden z nejkrásnějších okamžiků života. Přemýšlíte jaký dát dárek k narození miminka, který vydrží navždy a připomene Vám tento jedinečný okamžik? V Bebé de París jsme se s touto obtížnou otázkou vypořádali a připravili Vám řadu kreativních a velmi osobních dárků k narození dítěte, které Vás bezpochyby zaujmou. První rok dítěte se vyznačuje velmi významnými změnami, miminko rychle roste a pomalu se z něj stává chlapec či děvče. Pro rodiče bude tento vývoj nezapomenutelný.

Nožičky miminka v dlaních maminky

Budou si pamatovat, když miminko poprvé uviděli, první slova, první krůčky, malinkou ruku, která pevně drží jejich prst… A budou se chtít vrátit v čase a znovu prožívat tu radost, ten pocit. Jedním ze způsobů, jak tyto okamžiky znovu prožít, jsou fotografie, videa či originální dárky, jako je sada na otisky ručiček nebo nožiček miminka.

Uschovejte si otisk nožičky nebo ručičky miminka navždy!

Nožky a ručičky novorozence jsou tak malé, že se obě snadno vejdou do rukou dospělého. Ale ti malí nám rostou velmi rychle a při častém focení tento rychlý vývoj jde velmi dobře vypozorovat. Ještě lepší je však otisknout nožičku nebo ručku dítěte a navždy si jej uchovat.

Sada na otisky miminka Srdíčko obsahuje krabičku se speciálním tmelem, pomocí kterého mohou rodiče otisknout chodidla nebo dlaně dítěte a zachovat si tak jejich tvar a velikost. Stačí položit nohu nebo ruku miminka, trochu zatlačit a počkat, až hmota uschne.

Sada obsahuje podrobné pokyny. Tímto způsobem si budou moci zachovat svou první stopu. Je třeba poznamenat, že tento typ tmelu je určen pro velmi jemnou pokožku, jako je ta dětská.  

Sada pro otisky nožiček či ručiček miminka

Dalším doplňkem pro uchování vzpomínek, který je součástí této sady, je dětské fotoalbum s kapacitou pro 20 fotografií o velikosti 10x15cm. Aby byl dárek ještě výjimečnější, má dárková sada v přední části krabice vyhrazený štítek, kde můžete napsat jméno miminka, místo kde se narodilo, čas narození a jména rodičů. Je to originální a osobní dárek pro miminko. Vše v ozdobné krabičce s pěknou ozdobou srdíčka na víku. Dostupné v šedé, modré a růžové barvě.

Tento dárek je skvělou volbou pro rodiče, kteří již mají vše potřebné pro miminko nakoupené a které chcete překvapit osobním a originálním dárkem pro jejich dítě. Další tipy na dárky pro miminka najdete zde.