Jak vybrat ideální výbavičku pro miminko?

Pomalu se nám blíží léto a znenadání vám byla sdělena radostná novina, že někdo blízký čeká miminko a teď uvažujete a říkáte si, jak by měla vypadat ideální výbavička pro miminko? Výbaviček pro miminko můžete na internetu najít nepřeberné množství, ve kterém aby se čert vyznal a proto bychom vám chtěli pomoci a případně doporučit, se kterou výbavičkou rozhodně uspějete!

Výbavička pro miminko

My v Bebé de París vytváříme výbavičky pro miminka, tak aby každá byla originál. Na spoustu našich výrobků vám vyšijeme jméno miminka, dále ke všem výbavičkám přidáváme uvítací kartičku (také se jménem miminka) a blahopřání s textem dle vašeho přání. Výbavičky máme obvykle ve 3 barevných provedení, a to pro holčičky růžové, pro chlapečky modré a jestliže chcete nějaké neutrální provedení, tak si můžete zvolit výbavičku v šedé barvě.

Výbavička pro miminko

Výbavičky pro miminka taktéž dělíme dle ceny na 3 skupiny. První skupina je ideální pro ty, kteří hledají praktickou, ale zároveň cenově nižší výbavičku. Skupina je pojmenována Klasický dárek a najdete zde výbavičky v ceně okolo 1 000 Kč. 

Druhá skupina výbaviček je už o něco dražší a je ideální pro ty, kteří chtějí miminko obdarovat větším a elegantnějším dárkem. Skupinu najdete pod názvem „Elegantní dárek“ a můžete zde vidět, že výbavičky pro miminka se pohybují v rozmezí 1 500 – 2 500 Kč

Třetí a zároveň poslední kategorie obsahuje ty největší a zároveň nejúžasnější výbavičky co můžeme nabídnout. Skupina je nazvána „Luxusní dárek“ a jak již název napovídá, tak se jedná taktéž o výbavičky nejdražší. Tato skupina je určena těm, kteří se nebojí zaplatit za výbavičku o něco více a poskytnout tak obdarovaným jedinečný zážitek. Jestliže plánujete výbavičku předat novopečeným rodičům třeba na baby shower, tak věřte, že na všechny uděláte ohromný dojem, nehledě na to, že ve výbavičkách je plno užitečných věcí! Výbavičky se zde pohybují v rozmezí 2 500 – 4 500 Kč.

Věříme, že jsme vám aspoň trochu pomohli v hledání či jsme vás alespoň malinko inspirovali a že nyní najdete tu nejlepší výbavičku pro miminko!