Co by měla obsahovat výbavička pro miminko?

Příchod nového člena je vždy pro rodinu velmi významná událost, ne-li nejvýznamnější. S tímto okamžikem, ale vyvstává spousta otázek a potřeb. Co bude nejlepším dárkem pro maminku při jejím návratu z porodnice domů a co by měla obsahovat výbavička pro miminko?

Pokud jste tatínek, kterému se dělají vrásky na čele, jen si vše uvědomí, starostlivá babička či tetička, které pouze chtějí udělat novopečené mamince radost, nebo jste podporující skupina kamarádek, můžete všechny tyto potřeby upokojit netradičním dárkovým košem. Dárkový koš může obsáhnout kompletní výbavičku pro miminko, jako je třeba bodyčko, ale může darem potěšit maminku po jejím života darujícím prožitku.

Miminko v postýlce

Bodyčko ze 100% bavlny je tou správnou volbou.

Bodyčko je základní výbavičkou pro miminko po návratu maminky z porodnice domů. Každá maminka se jistě bude starat, aby její miminko bylo v co největším pohodlí. Bodyčko ze 100% bavlny s tímto pomůže. Radostí pro novopečenou maminku může být i uchování hmotné vzpomínky z prvních chvilek miminka ve formě sady pro otisky ručiček a nožiček. Malé ručičky a nožičky vašeho robátka budou věčným připomenutím nejkrásnějších chvil nového života a nikdy na ty „malé rozkošné nožičky“ nezapomenete.

Chcete udělat radost dárkem mamince nebo miminku? A záleží na tom, když spokojenost maminky vede ke spokojenosti miminka a v opačném směru to funguje stejně dobře? S dárkovým košemvýbavičkou pro miminko tedy nemůžete šlápnout vedle.