Dárky k narození dítěte - květen 2022

Narození miminka je jedinečnou událostí v životě každé rodiny. Jestliže máte v plánu poprvé navštívit novorozené miminko, tak tradice praví, že byste určitě neměli přijít s prázdnou. Vybírat byste měli jak podle toho co se vám zrovna zalíbí, tak podle praktičnosti dárku. Níže vám představíme tipy na ty nejlepší dárky k narození dítěte.

Dárkový koš pro miminko

Prvním tipem na dárek k narození dítěte je dárkový koš. Dárkový koš je ideální dárek , jestliže nevíte co konkrétně darovat a chcete něco praktického a pěkného. Na našem webu najdete široký výběr dárkových košů. Obvykle si u každého druhu můžete vybrat ze 3 barevných variant, a to modré, růžové a šedé.

Konkrétně vám představíme náš Dárkový koš Lovely. V tomto košíku najdete spoustu věcí, které se budou miminku určitě hodit, a to: pouzdro na dudlík, obal na láhevku, plyšového medvídka, obal na pleny, kosmetickou taštičku, dětské barevné body, a bryndáček pro miminko.

Dárek k narození dítěte

Značková dárková výbavička

Jako druhý tip vám doporučujeme značkovou dárkovou výbavičku. Jestliže víte, že si novopočení rodiče na značkové věci potrpí, tak je takový dárek ideální! Na našem webu můžete najít spoustu dárků od značky Hugo Boss nebo Timberland. Konkrétně vám představíme náš Hugo Boss Dárkový koš pro holčičku. Jedná se opravdu o luxusní dárek pro miminko a najdete v něm: Hugo Boss šaty (velikost 68, což je 3-6 měsíců), plyšového medvídka 30 cm, a obdélníkový vlněný box.

Kousátko pro miminko

Jako poslední tip vám doporučujeme kousátko pro miminko, a to třeba našeho Nickyho! 🙂 Nicky nejen že zmírňuje bolest dásní a posiluje zoubky, ale také stimuluje další smysly miminka. Je vyroben ze 100% přírodního kaučuku a netoxických barev. Zasíláme  jej mít v krabičce ve tvaru cestovního kufříku, který navíc obsahuje i cestovní pas! Pas je navržen tak, abyste do něj mohli zapsat nejdůležitější informace o miminku jako například: datum a místo narození, první koupání, první procházka, první úsměv, růst prvního zoubku nebo také můžete připojit informace o rodině dítěte jména a fotky sourozenců, babiček a dědečků.  

V tomto článku jsme vám představili několik tipů na dárky k narození dítěte a jestliže i nyní nevíte co a jak nebo potřebujete další inspiraci, tak klikněte zde, kde najdete další článek na toto téma.