Třípatrový plenkový dort Medvídek - dokonalý dárek pro novorozence!

Třípatrový plenkový dort medvídek

Hledáte ten nejlepší dárek pro nově příchozího člena rodiny? Chcete originálním způsobem potěšit maminku a tatínka, ale zároveň jim darovat něco praktického? Máme pro vás řešení! Představujeme vám Třípatrový plenkový dort Medvídek – stylový, užitečný a roztomilý dárek, který rodiče i miminko jistě ocení.

Plenkový dort

Tento plenkový dort je složen ze 60 kusů kvalitních plenek KOLORKY DAY velikosti S (3-6 kg), které poskytují pohodlí a bezpečnost pro miminko. Navíc je dort dekorován plyšovým medvídkiem, dvěma barevně sladěnými ozdobami ve tvaru srdce a hvězdy, sametovými botičkami a uvítací kartičkou se jménem dítěte. Dort je zasílán jako dárkové balení, které obsahuje krásnou uvítací kartičku ve tvaru medailonu se jménem miminka a blahopřáním s vámi vyteným osobním věnováním šťastným rodičům.

Plenky KOLORKY - Plenkový dort

Dovolte nám přesvědčit vás o tom, proč si Třípatrový plenkový dort Medvídek zaslouží být vaším vyvoleným dárkem:

  1. Originální a kreativní design: Plenkový dort je nejen praktický, ale také stylový a esteticky přitažlivý. Určitě zaujme a udělá radost novopečeným rodičům.
  2. Užitečnost a praktičnost: Dort obsahuje 60 kusů kvalitních plenek, které miminko určitě využije. Rodiče ocení, že jste mysleli na jejich potřeby.
  3. Plyšový medvídek: Látkový plyšový medvídek dodává dortu osobitost a roztomilost. Bude skvělým společníkem pro miminko i dekorací do dětského pokoje.
  4. Personalizace: Uvítací kartička se jménem dítěte a osobním věnováním dodá daru jedinečnost a bude připomínkou této životní události.
  5. Připraveno jako dárkové balení: Nemusíte se starat o zabalení – plenkový dort je zasílán jako dárkové balení, připravený k předání šťastným rodičům.
Dárek pro novorozence

Nečekejte déle a objednejte si Třípatrový plenkový dort Medvídek ještě dnes! Udělejte radost novopečeným rodičům a jejich miminku tímto jedinečným, praktickým a roztomilým dárkem.