Co je to Baby shower?

Baby shower

Oslava narození miminka (baby shower), která se ve světě většinou odehrává 4–6 týdnů před narozením miminka, kdy kamarádky, známí a hlavně rodina oslavuje blížící se narození nového človíčka. Baby shower získává na oblibě už i v České republice a je jedno, jestli oslava proběhne před narozením a nebo až po narození miminka. Je to událost, kdy se sezvaní hosté (většinou to bývá jen dámská párty) radují, diskutují o této události a také oslavují přerod ženy na maminku.

Předmětem této oslavy je zahrnout maminku dárky, tematický zaměřenými na miminko. Většinou se jedná o spoustu dárků pro novorozence, které maminka bude v prvním roce miminka potřebovat. Také jsou velmi oblíbené dorty z plenek, z kterých se dá vykouzlit nádherný dárek.

U této oslavy se jedná o spršku dárků pro miminko (baby shower), kdy se každý snaží být originální a darovat něco neobyčejného, aby maminka měla radost a mohla si uchovat vzpomínky na svoje miminko. Proto doporučujeme sadu pro otisky nožiček nebo ručiček miminka. Dále dárkové sety pro miminka, které obsahují album na fotografie, bačkůrky a krabici s dětskými motivy. Ty lze následně  využít k uschování roztomilých předmětů, které mamince budou připomínat první měsíce života miminka.

V zahraničí jsou již firmy, které se specializují na tento druh oslav a připravují nejen dárkové sety přímo pro tuto oslavu, ale také potřeby pro výzdobu a dekorativní prvky. I u nás již lze zakoupit spoustu překrásných doplňků nebo výbaviček pro miminka.

Pokud čekáte miminko a plánujete baby shower, nebo jste dostali pozvánku na tuto párty, nechte se inspirovat.