Plenkové dorty Kolorky

Nově jsme pro vás připravili plenkové dorty z českých ekologických plenek z řady Kolorky Day a věříme, že vás nový vzhled určitě zaujme a budete mít nádherný a praktický dárek pro miminko a jeho maminku.

KOLORKY DAY myslí nejen na pokožku vašeho miminka, ale i na přírodu kolem sebe. KOLORKY jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných materiálů, neobsahují chlor, ftaláty, latex ani parfémy, takže nedráždí citlivou dětskou pokožku a nevyvolávají alergie. Naopak před vznikem opruzenin chrání pokožku miminka pomocí proužků z Aloe vera.

Třípatrový plenkový dort Květy

Plenky jsou navrženy tak, aby se miminku co nejlépe přizpůsobily, nikde netlačily, byly prodyšné a vše zůstalo na svém místě. Savé jádro, které je tvořeno vrstvou buničiny a SAP gelu, pevně uzamyká tekutiny i zápach. KOLORKY tak odvedou vlhkost rychle pryč a zanechají dětskou pokožku suchou a klidnou. Tyto plenky jsou dermatologicky testovány a certifikovány Státním zdravotnickým ústavem – SZÚ.

Zajímá vás rozložitelnost těchto plenek? KOLORKY DAY jsou rozložitelné ze 73-77 %, záleží na velikosti plenky a obsahu SAP gelu.

Je už jen na vás jakou barvu si vyberete a nezapomeňte přidat gratulační text, který vám vytiskneme na gratulační kartičku a vložíme do plenkového dortu. Pro inspiraci zde uvádíme pár návrhů gratulací:

Dozvěděli jsme se zrána, že k Vám přiletěla vrána a nechala v uzlíčku krásnou malou holčičku.

Ať Vám roste jako z vody a je z ní holka do nepohody, ať je veselá a zdravá

Vám jenom radost dává!

Ať je Vaše holčička, krásná jako růžička,

ať Vám štěstím jenom kvete,

láskou na ní nešetřete.

   Budoucí tatínku, gratuluji ti k miminku,

         přeji ti jen krásné chvíle, ať ti miminko roste k síle.

         Ať ti dělá jenom radost a nikdy žádnou starost.